Skip to main content

Alien Charging Electronics

s-a dovedit a fi cea mai importantă companie românească care proiectează, dezvoltă și produce soluții pentru automate (sisteme complete sau dispozitive separate) de parcare și încărcare.
Alien Charging Electronics

Despre noi

Alien Charging Electronics
Alien Charging Electronics s-a dovedit a fi cea mai importantă companie românească care proiectează, dezvoltă și produce soluții pentru automate (sisteme complete sau dispozitive separate) de parcare și încărcare.

Prin acumularea a mai mult de 10 ani de experiență în domeniul ticketing-ului electronic și a fabricării dispozitivelor în diferite configurații, soluția oferită de Alien Charging Electronics a urmărit mereu aspectele orientate spre client, cum ar fi rentabilitatea, eficiența, precizia, siguranța si protecția mediului.
Produsele de hardware și software ale companiei, dezvoltate de o echipă puternică de specialiști și ingineri, sunt prezente acum în mai mult de 20 de județe din România. Anii de dezvoltare continuă au făcut posibil ca produsele Alien Charging Electronics să fie prezente acum în țări străine, precum Polonia și Ucraina.

Acționariatul belgian permite expansiunea dincolo de țările vecine în Europa de Vest, unde soluțiile noastre de mobilitate sunt foarte căutate.

Echipa noastră

Kristof De Vree

Director General
“Mobility products and services are in the DNA of our company. The switch from fuel-based cars to electric vehicles in combination with the energy transition is a huge challenge. I’m sure at Alien Charging Electronics we can really make a difference for all our clients.”

Frank Ulrich

Manager
“At Alien Charging Electronics I’m able to share my professional ideas, knowledge, skills and extensive experience as a business expert, with an eye for the needs in a sustainable society with social responsibility and based on the principle of ‘win/win’.”

Andrei Daniel Bica

Sales manager

Petrec timpul meu ajutând la îmbunătățirea comunității noastre și contribuind la crearea unui mediu înconjurător verde, considerând că aceasta este o oportunitate pentru mine. Tranziția energetică reprezintă o provocare semnificativă.

„A Great Movie Is Like a Great Wine – It
Just Never Gets Old.”
John Doe

Parteneri Alien Charging Electronics România