Skip to main content

Soluția

Alien Charging Electronics este soluția pentru următorul oraș inteligent.

Integrarea pas cu pas

a soluțiilor de mobilitate Alien Charging Electronics
Dezvoltarea continuă a tehnologiei a determinat ca oamenii să aibă cerințe tot mai complexe cu privire la confortul personal, indiferent dacă activitățile lor zilnice implică muncă, joc, relaxare sau călătorie.

Parcarea stradala se va schimba rapid, deoarece sunt necesare solutii noi nu doar pentru a parca autovehiculul electric, ci și a-l încărca în același timp, în siguranță. Acasă pe drumul de acces sau în garaj, la locul de muncă pe parcarea companiei sau în clădirea de parcare și în domeniul public, în clădirea de parcare, în parcare sau pe stradă, Alien Charging Electronics leagă automatele de parcare existente cu tehnologia de POS cu “buclă deschisă”, cu noile stații de incarcare electrica – ceea ce ne diferențiază în mod clar de furnizorii actuali.

Modul în care Alien Charging Electronics vede un oraș inteligent al noului mileniu, se distinge prin integrarea și interconectarea produselor și serviciilor sale într-un sistem central de control bazat pe gestionarea: transportului local pe distanțe lungi, informarea stațiilor, identificarea și supravegherea video, parcarea eficienta, fluidizarea și traficul auto, locuri favorabile de recreere. Acest lucru este posibil datorită unei compatibilități existente între subsisteme și punctele principale.

Standardele actuale de tehnologie orientate spre client permit identificarea și stocarea informațiilor, cum ar fi datele personale, acțiunile și evenimentele, utilizând o singură metodă, un dispozitiv pe care îl vom numi Cardul orașului. Informațiile consistente și exacte, garanteaza pentru toate mijloacele de transport sau pentru activitatea de parcare moderna – toate aceste date pot fi vizualizate și analizate folosind o platforma online de dispecerizare sau aplicatii de software PDA, dezvoltate de inginerii companiei noastre.

Orașul Inteligent

Promovarea unor soluții ecologice, precum conducerea vehiculelor electrice (VE) și utilizarea eficientă a infrastructurii, da posibilitatea de a asigura mobilitate in oras spre locatiile preferate, de exemplu de la marginea orașului inspre destinatiile principale , cum ar fi centre comerciale, atractii turistice, toate acestea utilizand solutii de transport alternative. Cu o bună infrastructură, solutiile moderne de incarcare a VE sunt incluse in politica de dezvoltare.

Aceste centre de mobilitate de la marginea orașului trebuie să aibă o rețea logică și funcțională de stații de încărcare, unde toată lumea, indiferent de locul de plecare, poate conduce cu VE în zona de încărcare și parcare publică desemnată. In proximitatea destinatiilor principale, este de dorit să se ofere facilități pentru o sedere de scurta durata. Pentru vehiculele electrice aceasta înseamnă o ofertă de încărcătoare super-rapide, taxe de parcare mai ridicate și urmărirea directă a încălcărilor acestor restricții de timp. În acest fel, fluxul de trafic în oraș este asigurat, iar investițiile rămân concentrate asupra politicii preferate de administratia municipala.

Soluțiile de încărcare electronică ale Alien contribuie la această viziune politică, prin dezvoltarea, vânzarea, furnizarea și sprijinirea unei soluții logistice totale inovatoare pentru companiile de parcare din orașe și municipalități